فروشگاه آنلاین چای ایرانی

تقسیم‌بندی انواع چای ایرانی ازنظر فصل برداشت - چای سبز ایرانی
چای ایرانی|چای شمال|انواع چای شمال|خرید چای ایرانی|فروشگاه چای ایرانی|فروشگاه چای شمال|چای گیلان
اخبار و مقالات 

تقسیم‌بندی انواع چای ایرانی ازنظر فصل برداشت

چای ایرانی|چای شمال|انواع چای شمال|خرید چای ایرانی|فروشگاه چای ایرانی|فروشگاه چای شمال|چای گیلان

به‌طور کلی فصل های برداشت چای، سه فصل بهار و تابستان و پاییز است و در بین این‌ فصل ها ، چای برداشت‌شده در فصل بهار، مرغوب‌ترین و با کیفیت‌ترین نوع چای برای نوشیدن است.

چای بهاره

به چای چیده شده در فصل بهار، چای بهاره می‌گویند. برداشت چای بهاره در ایران از اوایل اردیبهشت‌ماه شروع و تا پایان خردادماه ادامه می‌یابد.۲۷ درصد کل محصول سالانه  چای شمال در یک ماه اردیبهشت و حدود ۱۷ درصد آن در خردادماه برداشت و جمع‌آوری می‌شود. در این زمان حدود ۴ تا ۵ بار از بوته‌ها برگچینی به عمل می‌آید. این نوع چای، مرغوب‌ترین نوع چای از لحاظ عطر،کیفیت و طعم می‌باشد.

نکته : آمارها نشان میدهد که تنها در حدود ۸ درصد چای‌های جهان مربوط به چین اول بهاره می‌باشد.

 

چای ایرانی|چای شمال|انواع چای شمال|خرید چای ایرانی|فروشگاه چای ایرانی|فروشگاه چای شمال|چای گیلان

 

چای تابستانه

چای برداشت‌شده در فصل تابستان را چای تابستانه می‌گویند. برداشت تابستانه چای ایرانی ، از تیرماه آغاز و تا اواخر شهریور ادامه می‌یابد. این دوره برداشت شامل ۵ تا ۶ بار برگ چینی است. چای برداشت‌شده در این فصل زرین و پررنگ می‌باشد.

چای پاییزه

به چای برداشت‌شده در فصل پاییز اطلاق می‌شود. این چین در کشور ما از وسط های مهر ماه شروع و تا حدود اوایل آبان ماه ادامه دارد. در این دوره برداشت به علت سرد شدن هوا مدت چیدن کوتاه است. بعد از آن به علت بارندگی‌های مداوم و سرمای زیاد و کاهش مدت روشنایی، جوانه‌های بوته چای به خواب می‌روند و در نتیجه برگچینی تا بهار سال آینده انجام نمی‌شود.

 

چای ایرانی|چای شمال|انواع چای شمال|خرید چای ایرانی|فروشگاه چای ایرانی|فروشگاه چای شمال|چای گیلان

[تعداد: 1    میانگین: 1/5]

پست های مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید