فروشگاه آنلاین چای ایرانی

بهترین شیوه دم کردن چای سبز + آموزش چند دمنوش چای سبز - چای سبز ایرانی
چای ایرانی|چای طبیعی|چای شمال|خرید چای شمال|فروشگاه چای لاهیجان|چای طبیعی|چای سبز ایرانی|چای سیاه شمال|چای بهاره لاهیجان|iran tea|chaye lahijan|chayesh shomal||chaye irani|chaye shomali
اخبار و مقالات 

بهترین شیوه دم کردن چای سبز + آموزش چند دمنوش چای سبز

چای ایرانی|چای طبیعی|چای شمال|خرید چای شمال|فروشگاه چای لاهیجان|چای طبیعی|چای سبز ایرانی|چای سیاه شمال|چای بهاره لاهیجان|iran tea|chaye lahijan|chayesh shomal||chaye irani|chaye shomali

 

امروزه طرفداران چای سبز و همچنین قرص چای سبز رو به افزایش است. برخی اشخاص فقط به هدف لاغری و برخی دیگر به نیت استفاده از خواص دارویی آن را مصرف می‌کنند. مصرف چای سبز به هر علتی که باشد باب میل بسیاری از اشخاص نبوده و طعم خاص آن، ا ستفاده‌کنندگان را مجبور به ترکیب‌کردن این نوشیدنی پرخاصیت با مواد و طعم‌دهنده می‌کند؛ تا مصرف آن آسان‌تر و دلپذیرتر شود ..

بسیاری از دانشمندان معتقدند که چای سبز طبیعب جایگزین مناسبی برای مصرف چای سیاه است. برای آشنایی بیشتر با چای سبز و خواص باور نکردنی آن مطلب مربوط به خواص چای سبز را مطالعه نمائید. در این مقاله سعی داریم روش صحیح و اصولی دم‌ کردن چای سبز و طرز تهیه چند نوع دمنوش با چای سبز را به شما آموزش دهیم.

چای ایرانی|چای طبیعی|چای شمال|خرید چای شمال|فروشگاه چای لاهیجان|چای طبیعی|چای سبز ایرانی|چای سیاه شمال|چای بهاره لاهیجان|iran tea|chaye lahijan|chayesh shomal||chaye irani|chaye shomali

روش دم کردن چای سبز :

برای معطر و تازه ماندن چای سبز بهتر است آن را در قوطی تیره رنگ بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.

برای مصرف هر نفر ۱ قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری یا ظرف مخصوص دمنوش ریخته و به ازای هر یک قاشق، ۱ لیوان آب داغ با دمای ۸۰ تا ۸۵ درجه به آن اضافه کنید.

درب قوری را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بگذارید. سپس آن را میل کنید . چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم‌کردن روی حرارت ندارد.

 

نکته : اگر چای سبز را داغ می‌نوشید، پیش از دم‌ کردن، گیاهان مورد علاقه خود مانند زنجبیل، نعنا یا بابونه را به آن اضافه نمایید . اگر چای سبز سرد را با یخ دوست دارید، اجازه دهید چای به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق خنک شود و سپس، آن را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید ..

 

مواد مورد نیاز برای تهیه دمنوش پرتقال و لیمو با چای سبز

چای ایرانی|چای طبیعی|چای شمال|خرید چای شمال|فروشگاه چای لاهیجان|چای طبیعی|چای سبز ایرانی|چای سیاه شمال|چای بهاره لاهیجان|iran tea|chaye lahijan|chayesh shomal||chaye irani|chaye shomali

 

پوست لیمو     ۱ ق غذاخوری

پوست پرتقال   ۱ ق غذاخوری

چای سبز        ۱ ق غذاخوری

آویشن خشک  ۱ ق چای‌خوری

آب‌جوش         ۱ لیوان

 

– پوست لیمو، پرتقال، چای سبز و آویشن را داخل صافی قوری خود بریزید.

– سپس به اندازه یک فنجان آب‌جوش بروی آن‌ها ریخته و اجازه دهید به مدت حداقل ۵ دقیقه خوب دم بکشد.

– در پایان، آن را درون لیوان بریزید و آب‌جوش نیز به آن اضافه کنید.

نکته : این نوشیدنی حتماً باید در قوری دم بکشد، در غیر این صورت رنگ و عطر مطلوبی نخواهد داشت.

 

مواد لازم برای تهیه چای سبز با زنجبیل و نعناع

چای ایرانی|چای طبیعی|چای شمال|خرید چای شمال|فروشگاه چای لاهیجان|چای طبیعی|چای سبز ایرانی|چای سیاه شمال|چای بهاره لاهیجان|iran tea|chaye lahijan|chayesh shomal||chaye irani|chaye shomali

چای سبز        ۱ ق غذاخوری

ریشه زنجبیل   به میزان لازم

نعناع تازه یا خشک چند برگ یا ۱ ق غذاخوری

آب جوش        ۱ لیوان

 

چای سبز و نعناع دم‌نوشی هضم‌کننده و پرطرفدار در کشور مراکش است. طعم تلخ چای سبز با اضافه‌ نمودن کمی عسل، بهتر میگردد. این دم‌نوش نشاط‌آور را می‌توانید به شکل سرد هم مصرف کنید.

 

– ریشه زنجبیل، برگ نعناع یا نعناع خشک و چای سبز را داخل قوری بریزید.

– یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.

– پس از حدود ۵ دقیقه دم‌نوش چای سبز و زنجبیل و نعناع شما آماده میل کردن است.

 

 

مواد لازم برای تهیه چای سبز با دارچین

چای سبز        ۱ ق غذاخوری

چوب دارچین یا پودر دارچین      به میزان دل‌خواه

آب جوش        ۱ لیوان

 

– چای سبز را به همراه چوب دارچین را داخل قوری بریزید.

– یک تا دو لیوان آب‌جوش روی آن‌ها ریخته و حدود ۵ دقیقه صبر نمایید تا دم بکشد.

 

چای ایرانی|چای طبیعی|چای شمال|خرید چای شمال|فروشگاه چای لاهیجان|چای طبیعی|چای سبز ایرانی|چای سیاه شمال|چای بهاره لاهیجان|iran tea|chaye lahijan|chayesh shomal||chaye irani|chaye shomali

 

چند ترکیب پیشنهادی دیگر برای طعم‌دار کردن چای سبز و تهیه چای سبز خوش طعم :

 

– چای سبز، چای سیلان، انبه و گل همیشه بهار

– چای سبز همراه با نعناع

– چای سبز با گلبرگ های رز

– چای سبز با چای سفید و تکه‌های هلو

– چای سبز و تمشک

– چای سبز همراه با نعناع و بابونه

– چای سبز با نعناع و طالبی

 

[تعداد: 1    میانگین: 1/5]

پست های مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید