برای ورود به فروشگاه چای اینجا کلیک کنید
.:: چای سبز ایرانی ::.
irangreentea-logo 

شبکه های اجتماعی 2

شبکه های اجتماعی 3

شبکه های اجتماعی 1

تصاویری زیبا از چای ایرانی

دانلود نرم افزار
  • کد مطلب : 2149
  • تاریخ انتشار : ۱۷ - ۰۲ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • خواص کامل دمنوش گشنیز + روش تهیه

    خواص کامل دمنوش گشنیز + روش تهیه

    خواص کامل دمنوش گشنیز + روش تهیه

    خواص کامل دمنوش گشنیز + روش تهیه

    خواص کامل دمنوش گشنیز + روش تهیه
    خواص کامل دمنوش گشنیز + روش تهیه
    + فواید دمنوش گشنیز به همراه آموزش تهیه گشنیز سبزی معطر و دوست داشتنی که طرفداران خاص خودش را دارد. این گیاه علفی، یکساله است و دارای ساقه ای افراشته، شیاردار و دارای انشعاب است. این سبزی بومی قسمتهای شرقی حوزه مدیترانه و هند است که در مصر قدیم شناخته شده و از آن به عنوان گیاه ...

    + فواید دمنوش گشنیز به همراه آموزش تهیه

    دمنوش گشنیز|دم کرده گنیز|چای گشنیز|damnosh geshniz|dam kardeh geshniz

    گشنیز سبزی معطر و دوست داشتنی که طرفداران خاص خودش را دارد. این گیاه علفی، یکساله است و دارای ساقه ای افراشته، شیاردار و دارای انشعاب است. این سبزی بومی قسمتهای شرقی حوزه مدیترانه و هند است که در مصر قدیم شناخته شده و از آن به عنوان گیاه درمانی و تزیین قربانی استفاده می نمودند. مردم کشور ما از گشنیز  به صورت خام به عنوان سبزی خوردن و یا در خورشت و آش به صورت پخته استفاده می کنند.

    خواص درمانی دمنوش گشنیز :

    برگ و تخم گشنیز هردو دارای طبیعت سرد و خشک هستند.

    – دمنوش گشنیز درمان کننده برفک دهان است .

    – برای درمان تشنج می توانید در سه نوبت روزانه دمنوش گشنیز را مصرف نمایید.

    – دمنوش گشنیز از بین بردن اضطراب است.
    – دمنوش گشنیز از بین برنده بی خوابی نیز است.
    – دمنوش گشنیز در درمان ناراحتی های صفرا موثر است.
    – دمنوش گشنیز برای معالجه وسواس توصیه میشود.
    – دمنوش گشنیز مسکن و آرام کننده است.
    – دمنوش گشنیز ادرار آور است.

    – موارد منع دمنوش گشنیز :

    – زیادروی در مصرف آن باعث ایجاد فراموشی و اختلال حواس و در آقایان باعث کاهش قوای جنسی میشود.

    – برای افراد دارای تنگی نفس نیز مناسب نیست.

    – مصرف دمنوش گشنیز برای زنان باردار و شیرده تنها با مشورت پزشک توصیه میشود.

    طرز تهیه دمنوش گشنیز :

    حدود یک قاشق غذا خوری گشنیز خشک شده را درون قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید که به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل به شیرین نمودن این دمنوش، می توانید از نبات یا عسل استفاده کنید.

    منابع :

    http://daiban.ir

    دمنوش گشنیز|دم کرده گنیز|چای گشنیز|damnosh geshniz|dam kardeh geshniz

    برای مشاهده تمامی برشورهای خواص اینجا کلیک نمایید

    add نکاتی مهم پیش از تهیه دمنوش و جوشانده

    , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
    ارسال نظر

    خبرنامه سایت
    برای عضویت در خبرنامه ایمیل خود را بدون www در کادر زیر وارد کنید و روی عضویت کلیک کنید.
    ما هرگز ایمیل شما را اسپم نخواهیم کرد .
    load
    تبلیغات بنری
  • تبلیغات
  • تبلیغات
  • جدیدترین مطالب سایت
    خواص کامل گلابی – Pear

    خواص کامل گلابی – Pear

    خواص کامل گلابی – Pear

  • تاریخ : ۲۸ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • این چایی ها را مصرف نکنید

    این چایی ها را مصرف نکنید

    این چایی ها را مصرف نکنید

  • تاریخ : ۲۵ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • خواص کامل زردآلو – Apricot

    خواص کامل زردآلو – Apricot

    خواص کامل زردآلو – Apricot

  • تاریخ : ۲۳ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • چند نکته درمورد چای سبز

    چند نکته درمورد چای سبز

    چند نکته درمورد چای سبز

  • تاریخ : ۲۱ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • محصولات ما
    پربازدیدترین مطالب
  • روزانه
  • هفتگی
  • ماهانه
  • تبلیغات متنی شما



    ارسال

    کپی برداری از تمامی مطالب و برشورها برای افزایش سلامت جامعه شرعا،قانونا،و وجدانا حلال و مجاز می باشد .

    تهیه و تولید : پارس وی پی