برای ورود به فروشگاه چای اینجا کلیک کنید
.:: چای سبز ایرانی ::.
irangreentea-logo 

شبکه های اجتماعی 2

شبکه های اجتماعی 3

شبکه های اجتماعی 1

تصاویری زیبا از چای ایرانی

دانلود نرم افزار
  • کد مطلب : 1817
  • تاریخ انتشار : ۲ - ۰۲ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 0
  • خواص کامل لپه – Dal

    خواص کامل لپه – Dal

    خواص کامل لپه – Dal

    خواص کامل لپه – Dal

    خواص کامل لپه – Dal
    خواص کامل لپه – Dal
    لپه از گرو حبوبات و خانواده نخود ، یک گیاه دولپه‌ای می باشد . می‌دانید که گروه حبوبات ارزش غذایی بسیار فراوانی برای ما دارند و مناسب‌ترین و بهترین جایگزین برای گوشت هستند زیرا علاوه بر پروتئین، دارای مقادیری نشاسته هم هستند . بنابراین هم تامین کننده انرژی و هم پروتئین مورد نیاز مصرف‌کننده می‌باشند. ...

    خواص لپه|فواید لپه|khavas lapeh|favayed lapeh

    لپه از گرو حبوبات و خانواده نخود ، یک گیاه دولپه‌ای می باشد . می‌دانید که گروه حبوبات ارزش غذایی بسیار فراوانی برای ما دارند و مناسب‌ترین و بهترین جایگزین برای گوشت هستند زیرا علاوه بر پروتئین، دارای مقادیری نشاسته هم هستند . بنابراین هم تامین کننده انرژی و هم پروتئین مورد نیاز مصرف‌کننده می‌باشند.

    خواص درمانی لپه :

    – لپه منبعی سرشار از فیبر است به همین دلیل مصرف آن برای کنترل و کاهش کلسترول خون و در پی آن کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه گردد.

    – اصلی ترین ارزش غذایی گروه حبوبات به پروتئینشان مربوط میشود و برای افرادی که از سوء تغذیه رنج می برند، کودک یا سالمندند یک انتخاب مناسب تلقی می‌شوند. با مصرف هر ۱۰۰ گرم از لپه ۲۲ گرم پروتئین تامین می‌شود بنابراین اشخاصی که گوشت مصرف نمیکنند، بهتر است که لپه را به عنوان یکی از اعضای گروه حبوبات با برنج مخلوط و آن را مصرف کنند.

    – از نظر انرژی یک واحد غذایی از لپه پخته، دارای ۲۳۱ کیلوکالری انرژی و ۱۶ گرم پروتئین می باشد .

    – لپه منبعی بسیار خوب از ویتامین B١، B٦ و اسیدفولیک نیز می‌باشد البته به شرطی که زیاد پخته نشود چون ویتامین‌های گروه B در برابر حرارت حساس و ناپایدارند.

    –  لپه از منابع گیاهی کلسیمl می باشد و با مصرف ۱۰۰ گرم از آن حداقل ۶۰ میلی‌گرم کلسیم برای بدن تامین می‌شود البته این مقدار به نسب شیر جذب پایین‌تری دارد اما برای افرادی که شیر و لبنیات نمی‌خورند یک عادت غذایی مناسب تلقی می‌شود.

    – عامل دیگری که باز هم لپه را در کاهش و کنترل مشکلات و بیماری‌های قلبی – عروقی و تنظیم فشارخون با اهمیت میسازد، وجود پتاسیم است.

    – در برابر پتاسیم موجود در لپه مقدار سدیم آن کم است و به همین خاطر به اشخاص فشارخونی مصرف آن توصیه می‌شود.

    – مصرف لپه مانع از ایجاد پلاک در رگ‌های خونی می‌گردد از این رو برای حفظ سلامت قلب کمک کننده می باشد .

    – لپه از نظر مواد معدنی منبع بسیار خوبی از آهن بوده و برای اشخاص کم خون ماده غذایی مناسبی به شمار می‌آید. مصرف هر پیمانه لپه، ۱۴درصد نیاز روزانه فرد به آهن را تامین می‌کند.

    خواص لپه|فواید لپه|khavas lapeh|favayed lapeh

    – لپه منبعی غنی از فیبر بوده به همین خاطر برای پیشگیری از یبوست سفارش میشود و احتمال ابتلا به مشکلات روده را کاهش می‌دهد و در کاهش وزن نیز بسیار موثر است.

    – آخرین بررسی های انجام‌شده نشان دهنده این است که لپه حاوی کلسیم و منیزیم و اسید چرب است و از این جهت برای اشخاص دیابتی فوق‌العاده عالی است. لپه باعث میگردد که کلیه‌های این بیماران خوب و منظم فعالیت کند و چون حاوی آنتی‌اکسیدان نیز می باشد برای کاهش و کنترل فشارخون بالا بسیار خوب و مفید است.

    – کربوهیدرات و پروتئین موجود در گروه حبوبات باعث می‌گردد شخص دیابتی در طول روز مدت زمان زیادی احساس سیری کند و به سراغ مواد شیرین نرود.

    – بهتر است لپه در برنامه غذایی هفتگی خانواده حداقل یکی الی دو بار قرار گیرد . یکی از ویژگی‌های بارز لپه در مقایسه با سایر حبوبات این است که بسیار سریع پخته می‌شود.

    البته لپه هم مانند سایر حبوبات نفاخمی باشد اما چون پوست آن برداشته میشود به مراتب نفاخی اش کمتر از سایر حبوبات بوده و خیلی نیاز به خیس کردن ندارد اما اشخاصی که احساس می‌کنند با مصرف لپه دچار نفخ می‌شوند، بهتر است آن را خیسانده، آب آن را دور بریزند و بعد آن را به غذایشان اضافه کنند.

    منابع :

    http://www.hakimemehr.ir

    http://hamshahrionline.ir

    بروشور خواص لپه به صورت خلاصه

    برای مشاهده تمامی برشورهای خواص اینجا کلیک نمایید

    , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
    ارسال نظر

    خبرنامه سایت
    برای عضویت در خبرنامه ایمیل خود را بدون www در کادر زیر وارد کنید و روی عضویت کلیک کنید.
    ما هرگز ایمیل شما را اسپم نخواهیم کرد .
    load
    تبلیغات بنری
  • تبلیغات
  • تبلیغات
  • جدیدترین مطالب سایت
    خواص کامل گلابی – Pear

    خواص کامل گلابی – Pear

    خواص کامل گلابی – Pear

  • تاریخ : ۲۸ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • این چایی ها را مصرف نکنید

    این چایی ها را مصرف نکنید

    این چایی ها را مصرف نکنید

  • تاریخ : ۲۵ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • خواص کامل زردآلو – Apricot

    خواص کامل زردآلو – Apricot

    خواص کامل زردآلو – Apricot

  • تاریخ : ۲۳ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • چند نکته درمورد چای سبز

    چند نکته درمورد چای سبز

    چند نکته درمورد چای سبز

  • تاریخ : ۲۱ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • محصولات ما
    پربازدیدترین مطالب
  • روزانه
  • هفتگی
  • ماهانه
  • تبلیغات متنی شما



    ارسال

    کپی برداری از تمامی مطالب و برشورها برای افزایش سلامت جامعه شرعا،قانونا،و وجدانا حلال و مجاز می باشد .

    تهیه و تولید : پارس وی پی