برای ورود به فروشگاه چای اینجا کلیک کنید
.:: چای سبز ایرانی ::.
irangreentea-logo 

شبکه های اجتماعی 2

شبکه های اجتماعی 3

شبکه های اجتماعی 1

تصاویری زیبا از چای ایرانی

دانلود نرم افزار
  • کد مطلب : 1743
  • تاریخ انتشار : ۲۸ - ۰۱ - ۱۳۹۵
  • دیدگاه : 1
  • دسته : چای , چای سیاه

    چای کیسه ای ممنوع !!

    چای کیسه ای ممنوع !!

    چای کیسه ای ممنوع !!

    چای کیسه ای ممنوع !!

    چای کیسه ای ممنوع !!
    چای کیسه ای ممنوع !!
    لذت نوشیدن چای هنگامی بیشتر می‌گردد که بهترین روش تهیه و دم نمودن آن را بدانیم. به طور کلی اغلب خانواده‌های ایرانی چای را دم نموده و از آن نوشیدنی معطر با طعم دلنشین و دلچسب تهیه‌ می‌کنند که بسیار در برطرف کردن خستگی موثر است. اما در مقابل اشخاصی هم وجود دارند که از ...

    چای کیسه ای | چای نپتون|تی بگ |chaye kisei|tea bag|

    لذت نوشیدن چای هنگامی بیشتر می‌گردد که بهترین روش تهیه و دم نمودن آن را بدانیم. به طور کلی اغلب خانواده‌های ایرانی چای را دم نموده و از آن نوشیدنی معطر با طعم دلنشین و دلچسب تهیه‌ می‌کنند که بسیار در برطرف کردن خستگی موثر است. اما در مقابل اشخاصی هم وجود دارند که از چای‌های کیسه‌ای که در بازار موجود است استفاده می‌کنند.

    ابداع و اختراع چای کیسه‌ای بهترین و بدترین حادثه در صنعت چای است. بهترین چون باعث افزایش توجه مردم به چای می‌شود و بدترین به خاطر آن که اکثر چای‌های کیسه‌ای موجود در بازار دارای مواد مصنوعی،رنگ،اسانس و شیمیایی هستند و از خواص و ویژگی‌های مطلوب یک چای اعلا برخوردار نیستند.

    در ابتدای پیدایش چای کیسه‌ای تولیدکنندگان آن از برگ های کامل چای استفاده می‌نمودند که رنگ، بو و طعم طبیعی و ارزش تغذیه‌ای فراوانی داشت اما رفته رفته کیفیت اکثر این نوع چای‌ها کاهش یافت و برخی تولیدکنندگان جهت کسب سود بیشتر چای پودر شده یا به صطلاح خاک چای را جایگزین برگ های کامل چای کرده و برای ایجاد طعم سریع و رنگ فوری از مواد رنگ دهنده و طعم دهنده مصنوعی شیمیایی استفاده می‌کنند.

    شما هنگامی که یک چای کیسه‌ای نامرغوب و غیر بهداشتی را در آب‌جوش می‌اندازید کمتر از ۳۰ ثانیه رنگ می‌دهد به ویژه که اکثر چای‌های کیسه‌ای خارجی که خیلی سریع‌تر رنگ می‌دهند. این در حالی است که به طور طبیعی یک چای مطلوب و خالص ایرانی را اگر در یک کیسه ای ریخته و در یک لیوان قرار دهید ۱۰ دقیقه طول می‌کشد تا رنگ زرد مایل به نارنجی ایجاد نماید.
    از این رو، چای‌ی های کیسه‌ای که طعم قوی و رنگ غلیظ و فوری دارند نه‌ تنها ارزشغذایی خوب و مطلوبی ندارند بلکه مواد شیمیایی افزوده شده آنها می‌تواند اثرات مخربی بر سلامت مصرف‌کننده خود بگذارد.
    در مورد چای‌های کیسه‌ای که این روزها با انواع اسانس و رنگ میوه‌ها در بازار عرضه می‌شوند نیز باید بگوییم که اکثر این نوع چایی ها دارای طعم و رنگ مصنوعی هستند.
    این نوع محصولات چون در طی روز بارها مورد استفاده قرار می‌گیرند مصرف آن ها در طولانی‌ مدت به دلیل تجمع تدریجی مواد شیمیایی‌ موجود در بدن می‌تواند بسیار خطرناک و کشنده باشد.

    توصیه‌های ما :

    – برای تهیه  و مصرف چای روزانه خود حتما از چای دم‌کرده با استفاده از قوری استفاده نمایید و برای انتخاب بهترین چای، باید بدانید که چای درشت از نظر کیفیت و فواید تغذیه‌ای بهتر از چای ریز و پودری است. همچنین چای فاقد عطر و افزودنی مصرف کنید، چرا که چایی که دارای بوی تند و رنگ قرمز پررنگ باشد بسیار مضر و خطرناک است.
    – چای در فصول بهار، تابستان و پاییز چیده می‌شود، ولی هر چه از بهار به فصل پاییز نزدیک‌تر می‌شویم قسمت‌های چوبی برگ بوته چای زیادتر و از مرغوبیت و کیفیت این نوشیدنی کم میگردد . بهتر است بدانید که بهترین، مرغوب‌ترین و خوش‌طعم‌ترین چای مربوط به چای بهاره است و بعد چای در موجود فصل تابستان و پاییز. اگر چای را زیاد بجوشانید مواد قابض و تاننی ‌موجود در آن به فراوانی آزاد شده و ظاهر و باطن چای را تغییر می‌دهد. رنگ این نوع چای بسیار تیره ، بو و مزه آن نامطبوع و خاصیتی یبوست‌آور پیدا می‌کند.

    – چای به خاطر اینکه در بدن تولید اسیداوریک و اگزالات می‌نماید مصرف بیش از حد آن را به اشخاص مبتلا به نقرس و سنگ کلیه توصیه نمی‌کنیم.

    – از دانه های هل، دارچین یا چند قطره لیموترش در چای خود استفاده نمایید، چرا که فواید ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی چای را چندین برابر نموده و از عدم جذب آهن در بدن می‌کاهند.

    – درصورت امکان از چای‌های ارگانیک که بصورت کاملا طبیعی و به دور از مواد و کودهای شیمیایی کشت و تهیه می‌شوند استفاده نمایید.

    منابع :

    http://www.akairan.com

    jamejamonline.ir

    , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
    ارسال نظر
    • نویسنده مهدی زمانی :

      سلام/از مطالب خوبتون سپاسگزارم

    خبرنامه سایت
    برای عضویت در خبرنامه ایمیل خود را بدون www در کادر زیر وارد کنید و روی عضویت کلیک کنید.
    ما هرگز ایمیل شما را اسپم نخواهیم کرد .
    load
    تبلیغات بنری
  • تبلیغات
  • تبلیغات
  • جدیدترین مطالب سایت
    خواص کامل گلابی – Pear

    خواص کامل گلابی – Pear

    خواص کامل گلابی – Pear

  • تاریخ : ۲۸ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • این چایی ها را مصرف نکنید

    این چایی ها را مصرف نکنید

    این چایی ها را مصرف نکنید

  • تاریخ : ۲۵ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • خواص کامل زردآلو – Apricot

    خواص کامل زردآلو – Apricot

    خواص کامل زردآلو – Apricot

  • تاریخ : ۲۳ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • چند نکته درمورد چای سبز

    چند نکته درمورد چای سبز

    چند نکته درمورد چای سبز

  • تاریخ : ۲۱ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • محصولات ما
    پربازدیدترین مطالب
  • روزانه
  • هفتگی
  • ماهانه
  • تبلیغات متنی شما



    ارسال

    کپی برداری از تمامی مطالب و برشورها برای افزایش سلامت جامعه شرعا،قانونا،و وجدانا حلال و مجاز می باشد .

    تهیه و تولید : پارس وی پی