برای ورود به فروشگاه چای اینجا کلیک کنید
.:: چای سبز ایرانی ::.
irangreentea-logo 

شبکه های اجتماعی 2

شبکه های اجتماعی 3

شبکه های اجتماعی 1

تصاویری زیبا از چای ایرانی

دانلود نرم افزار
  • کد مطلب : 2280
  • تاریخ انتشار : ۲۶ - ۰۷ - ۱۳۹۶
  • دیدگاه : 0
  • دسته :

    چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید

    چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید

    چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید

    چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید

    چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید
    چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخورید
    محمد حسین عزیزی (رئیس انجمن صنایع غذایی ایران) در مصاحبه با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ با بیان عوارض مصرف چای معطر به ویژه چای های وارداتی نامرغوب و کله کورچه ای اشاره داشت : مواد افزودنی که برای معطر شدن چایی توسط کارخانه های سازنده اضافه می گردد بستگی به نوع اسانس و میزان مواد ...
    چای باروتی|چای کله مورچه ای|چای باروتی شمال|چای کله مورچه ای شمال|چای باروتی ایرانی|chaye kaleh morchei irani|chaye baroti shomal|baroti irani
    محمد حسین عزیزی (رئیس انجمن صنایع غذایی ایران) در مصاحبه با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ با بیان عوارض مصرف چای معطر به ویژه چای های وارداتی نامرغوب و کله کورچه ای اشاره داشت : مواد افزودنی که برای معطر شدن چایی توسط کارخانه های سازنده اضافه می گردد بستگی به نوع اسانس و میزان مواد بکار رفته در چایی باعث ایجاد مشکلات و بیماری های مختلفی می شود.
    وی بیان داشت : هر قدر چایی از اسانس و مواد افزودنی کمتری برخوردار باشد سالم تر بوده  و خاصیت و فواید بیشتری برای اشخاص دارد ولی اگر چایی به خاطر رنگ و عطرش مواد افزودنی فراوانی در آن بکار گرفته شود سرطان زا می شود.
    اقای عزیزی عنوان کرد : افرادی که از چایی های معطر خارجی و کله مورچه ای نامرغوب استفاده می کنند در طولانی مدت دچار سرطان های خطرناک مختلف می شوند .
    وی ادامه داد: اکثر چای‌هایی که بروی بسته‌بندی آن کلمات شکسته، برگی، قلمی و تهیه‌شده از برگچه‌های بالایی بوته چای درج شده باشد از ارزش و مرغوبیت بالایی برخوردارند.
    عزیزی متذکر شد:  این برگ‌ها نرمی و لطافت بیشتری دارند و ریزتر و پرزدارترند، اسانس و عطر و طعم بیشتر و طبیعی تری دارند و جزو چای‌های درجه یک محسوب می‌شوند. برگ‌های کمی درشت‌تر، چای درجه دو و چایی که از برگ‌های بزرگ و پیر و ضخیم پایینی بوته‌ها تهیه شده باشد چای درجه سه نامیده می‌شود که تلخ‌تر است.
    وی اظهار داشت: چای کله‌مورچه و باروتی به سرعت رنگ می‌دهند و‌ به خاطر همین دلیل هم بسیار مورد استقبال اشخاص قرار گرفته‌اند، همچنین چای کله مورچه از ترکیب کردن خرده‌ها و پودر کهنه چای با رنگ و اسانس تهیه می‌شوند. به این نوع چای رنگ سنتزی می‌زنند پس از مدتی رنگ آن تغییر کرده و کدر، تیره و مات می‌شود که همین دلایل و خصوصیات مشخص می‌کند این نوع چایی حاوی مواد رنگی و بی‌کیفیت است.
    منبع خبر : https://goo.gl/4n1r2E
    , , , , , , , , , , ,
    ارسال نظر

    خبرنامه سایت
    برای عضویت در خبرنامه ایمیل خود را بدون www در کادر زیر وارد کنید و روی عضویت کلیک کنید.
    ما هرگز ایمیل شما را اسپم نخواهیم کرد .
    load
    تبلیغات بنری
  • تبلیغات
  • تبلیغات
  • جدیدترین مطالب سایت
    خواص کامل گلابی – Pear

    خواص کامل گلابی – Pear

    خواص کامل گلابی – Pear

  • تاریخ : ۲۸ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • این چایی ها را مصرف نکنید

    این چایی ها را مصرف نکنید

    این چایی ها را مصرف نکنید

  • تاریخ : ۲۵ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • خواص کامل زردآلو – Apricot

    خواص کامل زردآلو – Apricot

    خواص کامل زردآلو – Apricot

  • تاریخ : ۲۳ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • چند نکته درمورد چای سبز

    چند نکته درمورد چای سبز

    چند نکته درمورد چای سبز

  • تاریخ : ۲۱ - ۰۲ - ۱۳۹۵       دیدگاه : 0
  • محصولات ما
    پربازدیدترین مطالب
  • روزانه
  • هفتگی
  • ماهانه
  • تبلیغات متنی شما



    ارسال

    کپی برداری از تمامی مطالب و برشورها برای افزایش سلامت جامعه شرعا،قانونا،و وجدانا حلال و مجاز می باشد .

    تهیه و تولید : پارس وی پی