فروشگاه آنلاین چای ایرانی

آموزش کامل دم کردن چای سیاه ایرانی - چای سبز ایرانی
چای ایرانی|چای طبیعی|چای شمال|خرید چای شمال|فروشگاه چای لاهیجان|چای طبیعی|چای سبز ایرانی|چای سیاه شمال|چای بهاره لاهیجان|iran tea|chaye lahijan|chayesh shomal||chaye irani|chaye shomali
اخبار و مقالات 

آموزش کامل دم کردن چای سیاه ایرانی

چای ایرانی|چای طبیعی|چای شمال|خرید چای شمال|فروشگاه چای لاهیجان|چای طبیعی|چای سبز ایرانی|چای سیاه شمال|چای بهاره لاهیجان|iran tea|chaye lahijan|chayesh shomal||chaye irani|chaye shomali

کشور ما با جمعیتی حدود ۱% از جمعیت کل دنیا ، حدود ۴ تا ۵ درصد از مصرف کل چای جهان را به خود اختصاص داده است. امروزه حدود ۳۲ هزار هکتار از زمین های شمال کشور که حدود ۹۰ درصد در استان سرسبز گیلان و حدود ۱۰ درصد در استان مازندران قرار دارد را تشکیل می دهند. با وجود کیفیت بالای چای طبیعی شمال و بدون اسانس و رنگ بودن و فواید بسیاری که دارد، هنوز جایگاه واقعی خود را در سبد خانوار هموطنان عزیزمان پیدا نکرده است.

یکی ازدلایل مهم آن  کم حوصلگی و نداشتن آشنایی کامل نسبت به روش اصولی دم کردن چای طبیعی و سنتی  ایرانی می باشد که نقش مهمی در رنگ و عطر و بو و کیفیت نهایی چای دم کشیده دارد. رعایت چند نکته مهم و البته کوچک می تواند یک چای خوش رنگ با طعم عالی و کاملا سالم را امتحان کنید

دیر رنگ دار شدن چایی طبیعی ایرانی نشانه نامرغوب بودن این چای نیست بلکه این خاصیت ذاتی اغلب گیاهان دارویی با ارزش مانند گل گاوزبان، آویشن و… می باشد.

زود رنگ گرفتن و طعم دار شدن برخی چای ها ، نشانه مرغوبیت نیست بلکه بیانگر افزودنی هایی است که بعضا برای سلامتی مضر هم می باشند.

اگر چای شما دارای افزودنی شیمیایی باشد، یک لایه چربی مانند پس از ۱۰ دقیقه بروی چای ریخته شده در استکان ظاهر می گردد.

: دم کردن اصولی چای سیاه ایرانی

چای ایرانی|چای طبیعی|چای شمال|خرید چای شمال|فروشگاه چای لاهیجان|چای طبیعی|چای سبز ایرانی|چای سیاه شمال|چای بهاره لاهیجان|iran tea|chaye lahijan|chayesh shomal||chaye irani|chaye shomali

نوع آب مصرفی برای جوشان

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد،برخی از هموطنان عزیز که به استان گیلان سفر می کنند می گویند ما نیز چای خریداری شده شمال را که در خانه خود (در استان دیگر) دم می کنیم هرگز به خوبی و خوشرنگی و خوش طعمی چایی که در گیلان می نوشیم، نیست. یکی دلایل این تفاوت کیفیت را میتوان در جنس آب این دو منطقه دانست . برای رفع این مشکل پیشنهاد می گردد که در صورت امکان از آب معدنی یا آب تصفیه شده برای جوشاندن و دم نمودن چای ایرانی استفاده نمایید

: جنس قوری

بهتراست برای دم کردن چای شمال از قوری چینی استفاده کنید. در صورت نداشتن قوری چینی می توانید از قوری استیل نیز استفاده کنید. سعی گردد از قوری های پلاستیکی یا شیشه ای چای سازها استفاده نشود.

 : عدم استفاده از چایسازها

اگربه جای چایساز های پلاستیکی ازسماور یا کتری های استیل یا رویی برای تهیه آب داغ آب استفاده شود،آب جوشیده برای دم کشیده چای ایرانی بهترخواهد بود. این نکته میتواند مهم ترین فوت کوزه گری در دم کردن چای خوش رنگ با عطر دلنشین با چای طبیعی شمال باشد.

چای ایرانی|چای طبیعی|چای شمال|خرید چای شمال|فروشگاه چای لاهیجان|چای طبیعی|چای سبز ایرانی|چای سیاه شمال|چای بهاره لاهیجان|iran tea|chaye lahijan|chayesh shomal||chaye irani|chaye shomali

 : مقدار چای و آب مورد نیاز در قوری

میزان  چای بستگی به تعداد استکان چای مورد نیاز دارد که باید متناسب با آب قوری و اندازه قوری باشد. قوری شما چای هر چقدر گنجایش بیشتر داشته باشد، برای دم کردن چای شمال مناسب تر است . حداقل دو الی سه قاشق غذاخوری پر، برای تهیه هر وعده نوشیدنی چای لازم است. در مرحله بعد نصف فضای قوری را از آب جوش پر نمایید . سپس این قوری را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درمجاورت گرمای غیرمستقیم قرار دهید. توجه کنید . پس از جوش آمدن آب، شعله زیر سماور را کم کنید تا صدای قل قل جوشیدن آب پایان یابد.

پس از گذشت حدود ۱۵  دقیقه، چای دم کشیده با بوی خاص چایی شمالی همراه خواهد بود که جذاب و نشاط آوراست.  بهترین زمان مصرف چای، ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بعد ازدم کشیدن می باشد ولی میتوان در بازه زمانی ۱ تا ۳ ساعته نیز از چای  دم کشیده شده نیز میل کنید .

پس از تمام شدن چای دم کشیده شده در قوری، مجددا در قوری چای، آب جوش نریزید تا از تفاله چای دوباره چایی آماده کنید چرا که این کار درست نیست و نتیجه مطلوب را به خاطر نداشتن اسانس و رنگ در برنخواهد داشت ..

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

پست های مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید